Kursdagen är till för dig som vill få en djupare insikt i TRAGER® Approach. Dagen ägnas åt rörelse och avslappning på olika sätt. Vi kommer att utforska rörelser enligt Tragerprinciper på ett lekfullt sätt och även prova på att både ge och få en kroppsbehandling. Oavsett yrkesinriktning kan du ha glädje av introduktionskursen i din dagliga verksamhet, eftersom syftet med kursdagen är att bli rörligare, mjukare och lättare i kropp och själ.
Unna dig en rolig och inspirerande dag med meningsfullt djup.
Datum & tid: söndag 2 april 2017 kl 10.00-17.00
Plats: Centralt Stockholm, meddelas vid anmälan.
Ledare: Åsa Lundell med flera diplomerade TRAGER®terapeuter.
Pris: 1050 kr inkl moms för privatpersoner, exkl moms för företag. Betalas kontant på plats.
Övrigt: Ta gärna med mjuka kläder.
Intressemälan: Åsa Lundell, mail@asalundell.se, 070-310 90 39